Šioje knygoje rasite 200 originalių, lengvai paruošiamų receptų ir daugiau nei 750 nuotraukų.
Šimtai naujoviškų receptų idėjų, skirtų užsiėmusiems, tačau gaminti mėgstantiems žmonėms. Nuosekliai pateikiami pasiūlymai pusryčių, priešpiečių, šeimyninių pietų, ypatingų progų ar eilinių vakarėlių stalui.
Išmiintingo šviežių produktų naudojimo vadovas, padėsiantis ruošti nesudėtingus aperityvus, organizmui energijos suteikiančius užkandžius bei gėrimus, maistingus pagrindinius patiekalus ir desertus, kuriems tiesiog neįmanoma atsispirti.
Specialistų patarimai, padedantys užimtam žmogui paruošti jūrų gėrybes, marinuoti mėsą, įdaryti daržoves arba pagaminti prieskoniais pagardintą makaronų patiekalą. Ruošdami šiuos patiekalus sugaišite mažiau laiko nei šildydami pusfabrikačius orkaitėje.
Gardžių derinių rinkinys - nuo makaronų su rūkyta lašiša iki raudonųjų serbentų glajumi aplietų ėrienos kepsniukų. Be to, knygoje rasite vegetariškų patiekalų, pavyzdžiui, omleto suflė su grybais.
1 Vienetas
Specifiniai Kodai
Panaudotas
Atsiliepimai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Atsiprašome, Jūsų pranešimas negali būti nusiųstas
Pranešti apie netinkamą atsiliepimą
Ar tikrai norite pranešti apie netinkamą atsiliepimą?
Pranešimas nusiųstas
Jūsų pranešimas nusiųstas ir bus peržiūrėtas administratoriaus
Atsiprašome, Jūsų pranešimas negali būti nusiųstas
Pateikti atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų komentaras buvo pridėtas ir bus matomas tada, kai jį patvirtins moderatorius.
Atsiliepimai (0)