
Nacionaliniai valgiai...
Lietuvių k., Pasaulio skoniai, 2011 m., 64 p., kieti virš.
KNYGA DAR SUPAKUOTA.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Daug patarimų atėjusių iš gilios senovės, iš įvairių kraštų, surinktų iš liaudies ir moderniosios kulinarijos.
Taip pat aprašomi įvairūs priedai, prieskoniai, padažai, kalbama apie medžiotojų stalo padengimą. 700 receptų.
Specifiniai Kodai
Lietuvių k., Pasaulio skoniai, 2011 m., 64 p., kieti virš.
KNYGA DAR SUPAKUOTA.
Rusų kalba,
Lietuvių k., Vaizdas, 1990 m., 800 p., iliustr., kieti virš.
Pirmoji knygos laida 1936 m.
Lietuvių k., "Ūkininko patarėjas", 1999 m., 48 psl., mink. virš.
Šeimininkės knygynėlis.
Atsiliepimai (0)