- −10%

Lenkų k., ZW CZSR, 1980 m., 104 p., minkšt. virš.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Znaczenie utrwalania żywności i stosowane metody Zamrażanie jako jedna z najlepszych metod konserwowania żywności łatwo psującej się
Specifiniai Kodai
Lietuvių k., "Mintis", 1971 m., kieti virš., 249 psl.
Lenkų k.,
Warszawa, 1974 m., 152 psl., mink. virš.
Lietuvių kalba, "Šviesa", 1988 m., 143 psl., mink. virš.
Lietuvių k., Naujoji Rosma, 1999 m., 224 p., mink. virš.
Rusų k., Пищевая промышленность, 1974 г., 216 с., ил., мягк. перепл.
Lenkų k., ZW CRS, 1975 m., 136 p., minkšt. virš.
Lenkų k., Watra, 1981 m., 147 p., minkšt. virš.
Atsiliepimai (0)