Senoji patirtis ir modernioji kulinarija - tai pagrindiniai virtuvės ramščiai. Per ilgą amžių eilę keitėsi valgiaraštis - nuo kuklių senovės Spartos pietų iki baroko stalo su akvariumais ir stirnomis, plunksnuotais povais ir kelių aukštų tortais. Modernioji virtuvė griežtai atsisako "gulbių" ir "briedžių" ant stalo, palikdama maistingai paruoštus, skoningai, kukliai papuoštus patiekalus. Šalti patiekalai - ne kasdieninis maistas. Tai įprastų patiekalų papildymas šventiniam stalui, vaišėms. Jie kiek brangesni, ir jų paruošimas sudėtingesnis, tačiau skanus gaminys džiaugsmu atsilygina už įdėtą darbą. Visų šioje knygoje pateiktų šaltų patiekalų receptai skirti 4 asmenims, o gėrimai apskaičiuoti 1 litrui ar 0,5 litro.
2 Prekės
Specifiniai Kodai
Panaudotas
Atsiliepimai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Atsiprašome, Jūsų pranešimas negali būti nusiųstas
Pranešti apie netinkamą atsiliepimą
Ar tikrai norite pranešti apie netinkamą atsiliepimą?
Pranešimas nusiųstas
Jūsų pranešimas nusiųstas ir bus peržiūrėtas administratoriaus
Atsiprašome, Jūsų pranešimas negali būti nusiųstas
Pateikti atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų komentaras buvo pridėtas ir bus matomas tada, kai jį patvirtins moderatorius.
Atsiliepimai (0)