• Nauja

Santuokos keliai ir klystkeliai / Andrej Kurpatov

7,00 €
Su PVM

Lietuvių k., Alma littera, 2008 m., 232 p., pusk. aplankas

Būklė
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Santuoka – tai mūsų kelias į išsivadavimą nuo vienatvės. Tik šitaip ir niekaip kitaip galia ir būtina ją suprasti. Ir jeigu mums rūpi mūsų gyvenimas, kaip tik taip ir turime į ją žiūrėti: santuoka – tai laimėjimo bilietas, bilietas, duodantis mums galimybę nesijausti vienišiems, galimybę būti laimingiems. Laimingiems – nes pasaulyje yra žmogus, kuris reikalingas man ir kuriam pats esi reikalingas. Ir mudu susiradome vienas kitą, ir esame kartu.

Apie autorių

A. Kurpatovas gimė 1974  m. Leningrade, karo gydytojų šeimoje. 1997 m. baigė karo medicinos akademiją. 1997–1999 m. specializavosi psichiatrijos ir psichoterapijos srityje. Nuo 1999 m. dirbo Pavlovo neurozių klinikoje psichoterapeutu, vėliau – Sankt Peterburgo psichoterapijos centro direktoriumi.

A. Kurpatovas nuo 2001 m. kas pusmetį organizuoja „Klinikinius Pavlovo skaitymus“ – mokslinę praktinę konferenciją, skirtą psichikos problemoms. Šiuo metu dar vadovauja savo įsteigtai psichoterapijos klinikai.

1998 m. A. Kurpatovui gripas komplikavosi neuroinfekcija, ir jis dvejus metus buvo paralyžiuotas. Prikaustytas prie lovos pradėjo rašyti pirmąją savo psichoterapijos populiarinimo knygą „Laimingas savo noru“.

1 Vienetas

Specifiniai Kodai

Panaudotas

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.