

Lietuvių k., Mokslas, 1982 m., 136 p., mink. virš.
Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.
Pristatymas per 1-3 darbo dienas
Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)
Knyga supažindina su šiuolaikinio maitininosi ir maisto gaminimo pagrindais. Knygoje beveik nėra receptų. Jos tikslas - išmokyti gaminti valgį, nekalant receptų, o kaskart atsižvelgiant į konkrečias aplinkybes. Tai pagrindinių virtuvės technologinių būdų ir paslapčių vadovas, geras patarėjas, kuris padės suprasti pagrindinių maisto gaminimo metodų esmę.
Specifiniai Kodai
Lietuvių k., "Mokslas", 1980 m., 224 psl., mink. virš.
Lietuvių k., Smaguris, 2015 m., 272 p., iliustr., kieti virš.
Gardžiausi tradiciniai Graikijos patiekalai kiekvienai dienai ir ypatingoms šventėms
Lenkų k., Watra, 1981 m., 147 p., minkšt. virš.
Čekų k.,
Avicenum, 1980 m., 208 psl., kietas virš.
Atsiliepimai (0)