Gargantė / Thomas Taylor
    • Gargantė / Thomas Taylor

    Gargantė / Thomas Taylor

    7,00 €
    Su PVM
    Lietuvių k., Nieko rimto, 2021 m., 296 p., iliustr., kieti virš.

    Skirta 8 - 11 m. vaikams.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    – Herbertai Apelsine, nekamantinėk, ką pamečiau, – pasigirdo vyro balsas. Atrodė, kad kiekvienas žodis iš jo pareikalauja baisinių pastangų. – Paklausk, ką radau.

    Vėl trenkė žaibas ir viešbučio šviesos užgeso.

    Virš Jūros Mėlio pamažu tvenkiasi debesys ir kyla vėjas. Miestelio žvejai kalba, kad laukia siaubinga audra, kurią sukels milžiniška jūrų pabaisa. Anot pasakojimų, pabudo Gargantė – šiurpi senovinė būtybė, iki šiol miegojusi pajūrio olose. Jūros Mėlio gyventojų laukia galas, jei pabaisa negaus to, ko ieško...

    O ko ji ieško? Kalbama apie kažkokį iš jos olos pagrobtą lobį... Hm. Lyg tyčia „Didžiojo Nautilo" viešbučio radinių valdytojas Herbertas Apelsinas ką tik gavo labai keistą senovinį daiktą, kurio trokšta beveik visi miestelio gyventojai. Ar tai galėtų būti TAS lobis? O jeigu taip – tai KAS jį pavogė iš Gargantės olos? Miestelyje, pilname paslapčių, įtarti galima kiekvieną!

    Jūros Mėlis – mažas ir jaukus pajūrio miestelis, tačiau tai nėra paprastas kurortas. Iš tiesų jį gaubia legendos ir paslaptys, kurias pasiryžta išsiaiškinti du vaikai – prieš dvylika metų dingusių tėvų ieškanti Violeta bei viešbučio radinių biuro prižiūrėtojas Herbertas. Šįkart nuotykių ieškotojų dėmesį patraukė jūreivių legenda apie Gargantę – milžinišką audrą, grasinančią sugriauti miestelį. Įtraukiantis nuotykių pasakojimas patiks ne tik vidutinio mokyklinio amžiaus skaitytojams, bet ir visiems mįslingų istorijų gerbėjams.

    Thomas Tayloras – ne tik britų rašytojas, bet ir dailininkas, iliustravęs pirmąjį knygų apie Harį Poterį leidimą Jungtinėje Karalystėje. T. Tayloras nuo pat mažens žavėjosi vaiduokliais bei pabaisomis, tad užaugęs nusprendė rašyti paslaptingas istorijas vaikams. Knygą apie Gargantę bei kitus pasakojimus apie Jūros Mėlio legendas iliustravo amerikiečių dailininkas Tomas Boothas. Tai antroji „Jūros Mėlio legendų" serijos knyga, tačiau kiekvienoje istorijoje – vis naujas įtraukiantis nuotykis, todėl jas galima skaityti ir ne iš eilės. Thomui Taylorui labai patiko rašyti apie bauginančias pajūrio miestelio paslaptis, tad galbūt ateityje sulauksime ir daugiau istorijų.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.