Tas jausmas / Melanie Milburne

    4,50 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Svajonių knygos, 2022 m., 576 p., mink. virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Net 3 romanai vienoje knygoje už gerą kainą!

    Nelauktas sugrįžimas

    Milijardierius Luka Sabatinis negailestingai išbraukė Brontę iš savo gyvenimo... bet meluotų sakydamas, kad pamiršo šią mielą baleriną. Todėl jis sugrįžo pasiruošęs pažadinti išblėsusią jų aistrą. Tik šį kartą Brontė jau nebe tokia sukalbama!
    Ji linkusi klausyti proto balso, kuris liepia pasitraukti. Brontė nebenori vėl patekti į Lukos spąstus... Tačiau paslaptis, kurią ji slepia, turės pasekmių!

    Tą paskutinę naktį

    Džordžijus Sabatinis vedė Mają, nuskurdusią ir beglobę merginą, nepaisydamas jos kilmės. Majos sprendimas išsituokti – tikras galvos skausmas. Džordžijus kilęs iš garsios ir kilmingos giminės, kurios narių nediskutuotina pareiga – išsaugoti giminystės liniją. Negalėdama padovanoti vyrui taip trokštamo įpėdinio, po paskutinės nevaldomo geismo nakties, Maja supranta turinti pasitraukti.

    Sulaužykime taisykles

    Jos patikos fondas uždarytas. Džeidei Somervil, kuri nori toliau gyventi taip, kaip pratusi, lieka vienintelė išeitis – priversti garsųjį Niką Sabatinį ją vesti!
    Nikas, jauniausiasis brolis, nepakenčia kvailių ir nemėgsta ultimatumų, ypač senelio išdėstytų testamente! Bet kai ryžtinga gražuolė įsiveržia į jo kabinetą ir praneša žiniasklaidai apie artėjančias jųdviejų jungtuves, Nikas supranta sutikęs savęs vertą partnerę.
    Kartą jis jau atstūmė Džeidę. Kaip bus dabar?

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.