Šarvuota širdis / Jo Nesbo

    8,00 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Baltos lankos, 2016 m., 616 p., kieti virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    „Šarvuota širdis“ – įtempto, nuolat stebinančio siužeto psichologinis trileris apie žudiko psichopato paieškas Osle.

    Osle vėl  siautėja paslaptingas žudikas. Pirmosios jo aukos randamos su dvidešimt keturiomis keistomis durtinėmis žaizdomis, abi jaunos moterys prigėrė savo pačių kraujyje. Nusikaltimo vietose nerandama jokių įkalčių, policija aklagatvyje, o žiniasklaida šurmuliuoja vis garsiau. Haris Hūlė – vienintelis galintis padėti žmogus, bet jis pradingęs ir nenori būti surastas. Tik išgirdęs žinią apie tėvo ligą grįžta į Oslą, tačiau neturi ūpo kištis į bylos tyrimą. Vis dėlto iš profesinės pareigos ir žmogiškumo pasiryžta žūtbūt surasti žudiką. Netrukus Hūlė supranta susidūręs su psichopatu.  

    Policijos inspektorius Haris Hūlė skaitytojams jau pažįstamas iš šių leidyklos „Baltos lankos“ išleistų kriminalinių romanų: „Šikšnosparnis“, „Tarakonai“, „Raudongurklė“, „Nemezidė“, „Pentagrama“, „Gelbėtojas“, „Sniego senis“, „Vaiduoklis“, „Policija“, „Troškulys“, „Peilis“.

    „Nors Šarvuotos širdies veiksmas driekiasi nuo atokiausių snieguotų Norvegijos viršukalnių iki Afrikos ugnikalnių, ne mažiau įsimena ir Hario Hūlės kovos su vidiniais demonais… Siužetas nuolatos susipina, nuolatos stebina ir kaskart yra vis kitoks.“

    Jo Nesbø (Ju Nesbio, g. 1960) – vienas geriausių šių laikų kriminalinių romanų rašytojų pasaulyje. Milžinišką sėkmę ne tik gimtojoje Norvegijoje, bet ir daugelyje užsienio šalių, taip pat ir Lietuvoje, jam pelnė kultinis knygų ciklas apie Harį Hūlę. Autorius apdovanotas gausybe literatūros premijų, tokių kaip „Stiklinio rakto“, „Riverton“, Norvegijos knygų klubo, Danijos detektyvų rašytojų akademijos, Suomijos detektyvų rašytojų akademijos, „Bookseller“ prizu. Šiuo metu pasaulyje parduota daugiau kaip 50 milijonų Jo Nesbø knygų egzempliorių. O pagal romaną „Galvų medžiotojai“ 2011 m. sukurtas to paties pavadinimo kino filmas buvo nominuotas daugybei apdovanojimų, taip pat ir Norvegijos nacionaliniam kino apdovanojimui „Amanda“, ir Britų akademijos kino ir televizijos apdovanojimui.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.