• Nauja

Novečentas / Alessandro Baricco

5,00 €
Su PVM

Lietuvių k., Alma littera, 2009 m., 96 p., kieti virš.

Būklė
Kiekis
Paskutinė prekė

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Allesandro Baricco (Aleksandras Bariko, g. 1958 m.) – Lietuvos skaitytojams puikiai pažįstamas šiuolaikinis italų rašytojas. Lietuvių kalba yra išleisti romanai: „Šilkas", „Aistrų pilys", „Jūra vandenynas", „City", „Be kraujo", „Toji istorija" esė „Next. Maža knygelė apie globalizaciją ir būsimąjį pasaulį".

Rašytojo knyga „Novečentas" – tai net ne romanas, o monologas parašytas aktoriui Eudženijui Alegriui ir režisieriui Gabrielei Vačis, kurie pagal šį tekstą pastatė spektaklį. Nieko stebėtino, kad kiek vėliau pagal šį tekstą režisierius Giuseppe Tornatore pastatė brangiausią italų kino istorijoje filmą „Legenda apie pianistą Vandenyne".

Šis pasakojimas apie genialų pianistą visą savo gyvenimą praleidusį laive.

XX a. pradžia, garlaivis Virdžinijietis, plaukiojantis maršrutu Europa - Amerika. Keleiviai - nuo milijardierių iki vargšų emigrantų. Sako, kad laive kas vakarą pasirodydavęs nepaprasto talento pianistas virtuozas, skambinęs niekuomet anksčiau negirdėtą muziką. Sako, kad jo istorija beprotiška, kad jis gimęs laive ir niekuomet neišlipęs į krantą. Sako, kad niekas nežinojęs kodėl. O apie pasaulį Denis Budmenas T. D. Lemonas Novečentas šnipinėjęs keleivių akyse ir sielose.

1 Vienetas

Specifiniai Kodai

Panaudotas

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.