Purpurinis vasaros sapnas / Christoffer Holst

    9,00 €
    Su PVM
    Lietuvių k., Obuolys, 2022 m., 304 p., kieti virš.
    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    „PURPURINIS VASAROS SAPNAS“ – tobula atostogų knyga, kurioje svaigi meilės istorija susipina su kvapą gniaužiančiu detektyvu. Daug romantikos, šiltų vasariškų vakarų nuostabioje saloje ir nemažai intriguojančių išgyvenimų – tai puikus derinys nepaprastai skaniam romanui, kurio negalėsite užversti iki paties paskutinio puslapio!

    Silos Storm, gyvenimo būdo žurnalistės, karjera klostosi nekaip, o dar skyrybos su mylimuoju ir tuščios sąskaitos... Svajones apie tolimus fjordus tenka pamiršti, nes santaupų užtenka tik sodo sklypeliui su miniatiūriniu nameliu Bulholmene – turistų pamėgtame spalvingame Stokholmo archipelage.

    Svajingoji vietos idilė išsisklaido, kai po tradicinės vasaros saulėgrįžos šventės saloje randama negyva jauna moteris, o Silos gyvenimas pasisuka visiškai nauja linkme. Pasirodo, Sila buvo paskutinė, kuri matė nužudytąją gyvą, todėl liudininkė įtraukiama į tyrimą, kuriam vadovauja labai simpatiškas policininkas Adamas. Šiek tiek išsiblaškiusi vyno gerbėja Sila ir griežtas, visada tobulai atrodantis Adamas yra visiškai skirtingi – galbūt todėl jie ir traukia vienas kitą?

    O saloje įvykdoma dar viena žmogžudystė...

    Christofferis Holstas – daugybės švediškų bestselerių autorius. Savo romanuose jis pagrindinį dėmesį skiria meilei ir santykiams, o visa tai pagardina intriguojančia detektyvine siužeto linija. Nė vienoje jo knygoje neapsieinama be gero vyno ir skanaus maisto – tai tikrai gardūs kąsneliai mėgstančioms jaukius romantinius detektyvus.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.