Vyšnių metas / Nicolas Barreau

    8,00 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Sofoklis, 2022 m., 320 p., kieti virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Nuostabi meilės svajingajame Paryžiuje istorija, kurioje prancūzų virtuvė susilieja su magišku literatūros pasauliu.

    Orėli, žavinga restorano „Le Temps des Cerises" savininkė, jau metus draugauja su Andrė Šabanė, vyriausiuoju leidyklos „Éditions Opale" redaktoriumi ir sėkmingu autoriumi, pasirašančiu Roberto Milerio slapyvardžiu. Artėja Valentino diena, tad Andrė būtų idealus metas pasipiršti...

    Tačiau įsikišęs likimas sumaišo kortas – tą vakarą Andrė pristato savo naują knygą ir atskleidžia, kas esąs, o Orėli sužino, kad jos nedidukas restoranas įvertintas „Michelin" žvaigžde. Netikėta šlovė merginą itin pradžiugina, kol paaiškėja, kad įvyko nesusipratimas. Iš tikrųjų „Michelin" pelnė kitas restoranas tokiu pat pavadinimu, ir jo šefas, arogantiškasis Žanas Mari Maronjė, pasimėgaudamas išjuokia tariamą Orėli naivumą.

    Vis dėlto gyvai sutikusi garsųjį šefą Orėli nusprendžia iš jo pasimokyti kulinarijos meno. Šis žavus mėlynakis ne tik dieviškai gamina, bet ir garbina meną ir yra nepataisomas romantikas. Kuo baigsis jųdviejų pažintis, kai sėkmės ir moterų dėmesio išlepintas Žanas pirmąsyk pajus pavydo geluonį?

    Nicolas Barreau – prancūzų rašytojas, visą pasaulį sužavėjęs savo romanais. „Sofoklis" jau išleido šias autoriaus knygas: „Paryžius visada gera mintis", „Vieną vakarą Paryžiuje", „Moters šypsena", „Mažų stebuklų kavinė" ir „Meilės laiškai iš Monmartro". Jo knygos visame pasaulyje parduotos didesniu nei trijų milijonų tiražu.

    „N. Barreau – tikras romantinės komedijos meistras." – La Stampa

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Nauja prekė

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.