Jie nežino, ką daro / Jussi Valtonen

    7,00 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Alma littera, 2017 m., 568 p., kieti virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    „Jie nežino, ką daro" tai – šeimos santykių drama, aprėpianti kultūrų ir religijų skirtumus, dviejų kartų santykius ir amžiną konfliktą, meilės ir nusivylimų išgyvenimus, dvasios sutrikimus, akademinės karjeros problemas.

    Kartu tai trileris, kuriame kalbama apie ekoterorizmą ir aplinkosaugą, mokslo, medicinos ir farmacijos etiką, manipuliacijas per naująsias technologijas. Tai knyga apie pažangųjį pasaulį, kurį vis geriau pažįstame per didžiuliais srautais plūstančią informaciją ir kuriame vis labiau tolstame nuo artimiausių žmonių.

    Pats autorius knygos sėkmę laiko įrodymu, kad „literatūra vis dar gali užpildyti reikšmingą visuomenės nišą – nepaisant daugybės kasdienybėje įsitvirtinusių elektroninių prietaisų ir drastiškai sumažėjusio gebėjimo išlaikyti dėmesį. Nuostabu, kad knygos skaitymas vis dar svarbus daugybei žmonių."

    Sąmonę sprogdinantis kūrinys. J. Valtonenas rašo apie nūdienos fenomeną taip, kad užima kvapą, pasakojimas įspūdingas, įtraukiantis [...] Tarpusavio santykių keblumai, nesusipratimai ir sugedusio telefono logika vis klaidina personažus ir skaitytoją.

    Finlandia premijos komisijos narė, profesorė Anne Brunila.

    Jussi Valtonen (g. 1974) – suomių rašytojas ir psichologas, studijavęs neuropsichologiją. Romaną „Jie nežino, ką daro" J. Valtonen rašė šešerius metus ir 2014 m. už jį buvo apdovanotas reikšmingiausia Suomijoje Finlandia literatūros premija.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.