Taip, laimingas. Kardinolą Audrį Juozą Bačkį kalbina Antanas Gailius / Audrys Juozas Bačkis, Antanas Gailius

    15,00 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Naujasis židinys-Aidai, 2016 m., 528 p., kieti virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Mūsų visų mylimas ir gerbiamas J. E. kardinolas Audrys Juozas Bačkis, sulaukęs garbingo amžiaus ir pasitraukęs iš Vilniaus Arkivyskupo sosto, pagaliau turi laiko maloniems užsiėmimas. Su savo geru bičiuliu, poetu, vertėju, Nacionalinės premijos laureatu Antanu Gailiumi jis valandų valandas kalbėjosi ir pasakojo apie ilgą ir margą savo gyvenimą – vaikystę lietuvių inteligentų šeimoje Paryžiuje, tarnystę Bažnyčiai apaštališkosiose nunciatūrose Turkijoje, Nigerijoje ir kituose tolimuose kraštuose, glaudų bendradarbiavimą su mylimu popiežiumi Jonu Pauliumi II Romos Kurijoje, galiausiai, apie Vilniaus arkivyskupiją ir įnirtingą darbą, atkuriant nepriklausomybę atgavusią Lietuvą ir jos santykius su Visuotine Bažnyčia.

    Knyga „Taip, laimingas. Kardinolą Audrį Juozą Bačkį kalbina Antanas Gailius“ pratęsia Kardinolo misiją „grąžinti" Lietuvą Visuotinei Bažnyčiai: jo pasakojimai apie darbą svečiose šalyse labai informatyvūs, apie tai Lietuvoje mažai žinoma, o „lietuviškieji" prisiminimai aktualūs, nes yra taip arti dabarties.

    Remdamasis savo turtinga patirtimi, kardinolas Audrys Juozas Bačkis, kurį nebūtų per drąsu vadinti vienu iškiliausių XX a. lietuvių, dosniai ir atvirai pasakoja apie Bažnyčios struktūras ir jos santykius su tautomis ir valstybėmis, peržvelgia susitikimus su iškiliausiais politikais ir paprastais tikinčiaisiais, šmaikštauja apie savo sėkmes ir nesėkmes.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Nauja prekė

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.