Aukščiau viršūnės / Zig Ziglar

    6,00 €
    Su PVM

    Lietuvių k., Luceo, 2013 m., 248 p., mink. virš.

    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Zigas Ziglaras (Zig Ziglar) - populiarus rašytojas, paskaitininkas ir konsultantas. Jis kalbėjo iš vienos tribūnos su tokiais garsiais Amerikos žmonėmis kaip prezidentai Fordas ir Reiganas, valstybės sekretorius Kolinas Pauelas, rašytojas ir pozityvaus mąstymo mokytojas Normanas Vinsentas Pilas...

    Už nuopelnus skatinant laisvą verslą Zigas Ziglaras gavo tris JAV Kongreso apdovanojimus. Ziglaras ir jo vadovaujama Zig Ziglar Corporation konsultuoja verslo lyderius ir eilinius kompanijų darbuotojus, kaip atskleisti visą savo fizinį ir dvasinį potencialą. Ziglaro veiklos laukas praktiškai yra visas pasaulis.
    Žigas Ziglaras parašė daugiau kaip dvidešimt knygų, kurios priskiriamos motyvacinės literatūros kategorijai, dešimt iš jų yra tapusios pasauliniais bestseleriais ir išverstos į kelias dešimtis pasaulio kalbų.

    Ši knyga paskatins jus siekti pačių aukščiausių viršūnių ir ugdytis geriausias savo savybes, kuriomis jus apdovanojo Kūrėjas. Jūs išmoksite nugalėti baimę, kaltę ir pyktį, o tada šių neigiamų emocijų vietą užims didelių išsipildymų laukimas. Kai jau būsite viršūnėje, jūs suprasite štai ką: jei nėra Dievo, viskas leidžiama, tačiau su Dievu - viskas pasiekiama. Ir dar jums taps aišku, kad didžiausi laimėjimai laukia tada, kai jūsų veikla bus paremta tvirtais etiniais principais ir siekiu tarnauti žmonėms.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.