Jonny Benjamin, Britt Pfluger / Nepažįstamasis ant tilto
    • Jonny Benjamin, Britt Pfluger / Nepažįstamasis ant tilto

    Nepažįstamasis ant tilto / Jonny Benjamin, Britt Pfluger

    5,00 €
    Su PVM
    Lietuvių k., Sofoklis, 2019 m., 255 p., pusk. aplankas.
    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    2008-aisiais nuo Vaterlo tilto į Temzę nušokti ketinusį dvidešimtmetį Jonny'į Benjaminą užkalbino pro šalį ėjęs nepažįstamas vyras. Paprastas pasiūlymas išgerti kavos netoliese esančioje kavinėje išgelbėjo vaikino gyvybę. Jonny'is ne tik atskleidžia jį slėgusias mintis, kausčiusias baimes, varginusius kompleksus, bet ir pasakoja apie sveikstant įveiktus ir vis dar kylančius iššūkius.
    ---
    „Kai pirmą kartą išgirdau Jonny'į ir Neilą pasakojančius savo pažinties ant Londono Vaterlo tilto istoriją, iškart pagalvojau, kaip būtų puiku, jei Lietuvoje ją išgirstų kuo daugiau žmonių. 2018 m. pabaigoje pakvietėme juos į Vilniaus savižudybių intervencijos metodų konferenciją, kurioje Lietuvos psichikos sveikatos specialistams pristatome geriausius būdus padėti žmonėms, svarstantiems apie savižudybę. Jonny'io ir Neilo pasakojime išryškėjo pats svarbiausias „metodas" – žmogiškas ryšys, be kurio visos kitos pastangos yra nieko vertos. Jų pranešimas itin sudomino daugelį konferencijos dalyvių. Dėl to dar labiau nekantravome laukdami Jonny'io Benjamino knygos vertimo į lietuvių kalbą.

    Ši knyga nėra pasakiška istorija, kurioje herojus, susidūręs su dideliais išbandymais, juos įveikia ir toliau ilgai bei laimingai gyvena. Vietoje to joje rasite labai atvirą ir sąžiningą pasakojimą apie nesibaigiančius ieškojimus, kaip gyventi su nuo vaikystės kankinančiais psichikos sveikatos sunkumais ir vis atsinaujinančiomis mintimis apie savižudybę. Vietomis šis pasakojimas liūdnas, tačiau daugiausia – jautrus, viltingas ir labai įkvepiantis."

    Dr. Paulius Skruibis
    psichologas, Vilniaus universiteto Suicidologijos tyrimų centro vadovas



    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Panaudotas

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.