Laura Madeleine / Skandalo atgarsiai
    • Laura Madeleine / Skandalo atgarsiai

    Skandalo atgarsiai / Laura Madeleine

    8,00 €
    Su PVM
    Lietuvių k., Sofoklis, 2022 m., 384 p., kieti virš.
    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Prisidengusi nakties glūduma ir slėpdama krauju suteptas rankas ji galiausiai ištrūko.

    Alechandra, už akių vadinama mišrūne, nepažinojo savo tėvų ir augo prižiūrima viešnamio šeimininkės. Nepatyrusi šilumos ir atjautos, saugų prieglobstį rado tik viešnamio virėjo Ifrahimo kompanijoje – jis išmokė merginą įvairiausių gudrybių, kaip pamaloninti įnoringų klientų gomurius. Deja, toks gyvenimas ilgai tęstis negalėjo ir, įvykiams pasisukus netikėta linkme, mergina yra priversta bėgti.

    Leisdamasi į Ispanijos pietus Alechandra susiduria su nepritekliumi ir skurdu. Neturėdama kur prisiglausti, ant kiekvieno kampo tykant įvairiausiems pavojams ir negalėdama rodyti savo tikrojo veido, ji apsimeta jaunu vaikinu. Netikėtas susidūrimas su turtingu ir, rodos, viską gyvenime turinčiu Artūru pakeri merginą. Ji trokšta to, ką turi jis. Todėl nusekusi paskui jį į Tanžerą Alechandra pasiryžta pradėti naują gyvenimo etapą ir įsigudrina įsidarbinti turtuolio virėja. Tačiau visa tai turi savo kainą – naujieji draugai nori žinoti, nuo ko Alechandra bėga, kas ji iš tiesų yra ir ar gali ja pasitikėti.

    Po penkiasdešimties metų jaunas amerikiečių rašytojas Semas klajoja Tanžero gatvėmis, ieškodamas įkvėpimo. Netikėtai jo rankose atsidūręs lagaminėlis, pažymėtas paslaptingais inicialais, įtraukia Semą į skandalų, meilės ir pavojų kupiną istoriją, kuri, pasirodo, dar toli gražu nesibaigė...

    Laura Madeleine (g. 1988) – britų autorė, kurios romanai „Saldžiai karti Paryžiaus istorija“ („Sofoklis“, 2015), „Mūsų paslaptys“ („Sofoklis“, 2020) ir „Kur sirpsta laukinės vyšnios“ („Sofoklis“, 2021) sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Nauja prekė

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.