Anne Tyler / Antrasis kvėpavimas
    • Anne Tyler / Antrasis kvėpavimas

    Anne Tyler / Antrasis kvėpavimas

    8,00 €
    Su PVM
    Lietuvių k., Tyto alba, 2021 m., 358 p., kieti virš.
    Būklė
    Kiekis
    Paskutinė prekė

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    ANNE TYLER (Anė Tailer, g. 1941 m.) – viena žymiausių šiuolaikinių JAV rašytojų, lietuvių skaitytojams pažįstama romanų „Mėlynų siūlų ritė", „Laikrodžio šokis", „Mėgėjiška santuoka", „Tik vienas žingsnis" autorė. Ji triskart buvo nominuota Pulitzerio premijai, o 1989 m. ja apdovanota. Rašytoja garsėja talentu šiltai ir jaukiai pasakoti paprastų žmonių gyvenimo istorijas ir jomis perteikti universalias žmogiškąsias patirtis.

    „Antrasis kvėpavimas" – garsiausias A. Tyler romanas, pelnęs rašytojai Pulitzerio premiją. Spalvingas santuokos lūkesčių ir nesėkmių, šeimos audrų ir meilės paveikslas, į kurį telpa beveik trys dešimtys vienos poros bendro gyvenimo metų. Tai meistriška proza – paprasta ir subtili, lyriška ir šmaikšti, labai žmogiška ir įžvalgi.

    Megė ir Aira susituokę jau 28 metus. Ji – impulsyvi optimistė, mėgstanti rikiuoti visų gyvenimus, jis – nepaprastai praktiškas ir organizuotas perfekcionistas. Kad ir kokie skirtingi, per ilgus metus kartu jie kiek aptrynė aštrius kampus, o ryškesnius jausmus prislopino kasdienybės rutina. Tačiau vieną dieną pora išsirengia į neplanuotą kelionę. Pakeliui juodu ne kartą turės keisti kelionės kryptį, sutiks daugybę spalvingų personažų. Vos keli šimtai kilometrų netikėtai virs ilga kelione per jų kartu nugyventą gyvenimą, susitikimu su giliai paslėptais jausmais, skausmu, kasdienybės nuoboduliu ir primirštomis nuostabiomis akimirkomis, ir ne tik jų pačių, bet ir jų jau užaugusių vaikų likimu.

    Kodėl mes renkamės tai, ką renkamės? Kiek mūsų gyvenimas priklauso nuo mūsų pačių? Ar įmanoma ištaisyti savo klaidas ir padėti nesuklysti kitam? Keldama visiems pažįstamus klausimus A. Tyler dovanoja dar vieną išmintingą ir šviesią istoriją, kuri padės suvokti mūsų paprasto gyvenimo nepaprastą grožį ir vertę.

    1 Vienetas

    Specifiniai Kodai

    Nauja prekė

    Atsiliepimai (0)

    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.